Iohannis: "Mă întreb dacă nu cumva se doreşte deliberat distrugerea sistemului de educaţie"Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit, luni, în cadrul evenimentului de lansare a programului său prezidenţial, despre reforma în educaţie, întrebându-se dacă nu cumva actuala guvernare urmăreşte în mod deliberat distrugerea sistemului de educaţie, informează Agerpres.

Klaus Iohannis si-a lansat programul prezidential "Romania lucrului bine facut"
Klaus Iohannis și-a lansat programul prezidențial "România lucrului bine făcut"
Foto: psnews.ro

'Aud acum că Guvernul mai taie încă nişte bani de la educaţie. Mă întreb dacă nu cumva în mod deliberat se doreşte limitarea sau distrugerea sistemului de educaţie de către actuala guvernare', a afirmat Iohannis la Palatul Parlamentului.

El a exprimat opinia că o societate nu poate fi, pe termen mediu sau lung, mai bună decât sistemul său de educaţie.

'Cu cât investim mai mult în educaţie, cu atât vor dispărea mita electorală, pomenile, mentalitatea de asistat şi sărăcia, cu atât nu vor mai putea fi ţinute captive segmente importante de cetăţeni, de alegători. Iar acest lucru nu convine celor care guvernează azi', a adăugat candidatul ACL la alegerile prezidenţiale.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, şi-a lansat, luni, la Palatul Parlamentului, programul intitulat 'România lucrului bine făcut'.

Etichete: discurs, educaţie, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE