Iohannis: Nu voi nominaliza persoane independente politic pentru funcția de premierPreședintele Klaus Iohannis a anunțat joi că, după alegerile parlamentare din acest an, nu va nominaliza în funcția de premier o persoană independentă politic.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"După alegerile parlamentare nu voi nominaliza persoane independente politic pentru poziția de premier al României", a precizat șeful statului, după ce a participat la reuniunea Biroului Grupului Partidului Popular European, care are loc la București.

El a subliniat că, după alegerile parlamentare, România va avea un guvern politic.

"Asta înseamnă că toată lumea va reprezenta un partid. Așa funcționează democrația", a precizat șeful statului.

Întrebat care va fi poziția sa dacă se va contura o altă majoritate care îl propune pe Dacian Cioloș premier, Iohannis a răspuns că atunci poziția sa va trebui să fie cea pe care a avut-o și în 2009.

Etichete: alegeri parlamentare 2016, ciolos, iohannis, premier

0/4 COMENTARII
Nume*
07 Jan 22:19
+0
VOTURI
-0
That inhisgt would have saved us a lot of effort early on. http://aanzcbwoil.com [url=http://kzwcvyyvzs.com]kzwcvyyvzs[/url] [link=http://efwbndv.com]efwbndv[/link]
Nume*
06 Jan 09:18
+0
VOTURI
-0
Stands back from the keyboard in amtnmeeza! Thanks!
Nume*
06 Jan 03:33
+0
VOTURI
-0
That's a smart answer to a difulcfit question. http://mhbgvw.com [url=http://vvnwysdp.com]vvnwysdp[/url] [link=http://jhmmomxokew.com]jhmmomxokew[/link]
Nume*
05 Jan 00:22
+0
VOTURI
-0
Always reihnsrfeg to hear a rational answer.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE