Iohannis: Candidatul Ponta îl trimite pe premierul Ponta să trimită Controlul la primăria SibiuALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. TURUL DOI: Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri că premierul Victor Ponta se folosește de funcția pe care o deține pentru a câștiga electoratul în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Victor Ponta a trimis miercuri Corpul de Control la primăria Sibiu pentru a ancheta neregulile în retrocedări. 

Iohannis: Ponta se foloseste de functia de premier pentru a trimite Corpul de Control la Sibiu
Iohannis: Ponta se folosește de funcția de premier pentru a trimite Corpul de Control la Sibiu
Foto: www.rfi.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunțat miercuri că nu are nimic de ascuns la primăria Sibiului. El l-a acuzat pe Victor Ponta că desfășoară această acțiune a Corpului de Control pentru a-și spori șansele în turul doi.

"Candidatul Ponta îl trimite pe premierul Ponta să trimită Corpul de Control la primăria contracandidatului său, să facă verificări cu 10 zile înaintea turului 2", a declarat Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat despre acțiunea de control a Corpului de Control a premierului la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), Iohannis a răspuns: "Chiar în perioada de campanie electorală, interesant, nu e nicio problemă. La primăria Sibiu s-au făcut nenumarate verificări și se vor face în continuare. Stau foarte liniștit, știu ce e acolo și nu o să găsească nicio nereguă."

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Dar îmi dă de gândit că dl Ponta, candidatul Ponta, îl trimite pe prim-ministrul Ponta să trimită Corpul de Control la primaria contracandidatului să facă verificari cu 10 zile înainte de turul 2 al alegerilor. Totuși, parcă lucrurile nu sunt în regulă", a afirmat cadidatul ACL.

Iohannis a mai afirmat că " oricine poate să verifice orice. Nu există nereguli la primăria Sibiu, simplu."

Klaus Iohannis a declarat că în cadrul alianței acum se discută "doar scenariul A - câștigăm alegerile. Eu nu lucrez acum cu varianta B. Am o singură variantă, asta discutăm cu partidul, asta punem în practică."

CITEȘTE ȘI:Victor Ponta trimite Corpul de Control la Sibiu. Sunt verificate retrocedările de imobile din Sibiu

"La baza acţiunii de control au stat informaţii transmise de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor care se referă la activitatea proprie a acestei entităţi cu privire la acordarea unor despăgubiri, ca măsuri reparatorii, în favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unităţi administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu", se arată într-un comunicat transmis de Corpul de control al primului ministru.

Etichete: acl, Corpul de control, Klaus Iohannis, retrocedări, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE