Iohannis, prima reacţie în cazul copiilor din Argeş: Urmăresc cu ATENŢIE şi cu îngrijorare evoluţiaPreşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că situaţia copiilor din Argeş îl preocupă şi urmăreşte cu atenţie şi "un pic de îngrijorare" evoluţia lucrurilor.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni, despre situaţia îmbolnăvirii bebeluşilor din judeţul Argeş,

Şeful statului a răspuns că a avut două discuţii cu ministrul Sănătăţii pe această temă şi aşteaptă un raport.

"M-am informat, pentru că tema mă preocupă. Am avut chiar două discuții cu domnul ministru al Sănătății și aștept în continuare să primesc un raport pe această temă. Urmăresc cu aceeași îngrijorare cu care urmăriți și dumneavoastră evoluția și sper ca autoritățile competente să-și facă treaba bine și să găsim toate răspunsurile, a spus Iohannis.

Întrebat dacă este mulţumit de modul în care Guvernul şi autotităţilea gestionat criza, Iohannis a evitat un răspuns: "În acest moment este prematur să vă dau un raspuns ultimativ. "Mă preocupă, mă interesează și urmăresc cu atenție și recunosc cu un pic de îngrijorare evoluția".

CITEŞTE ŞI Cazul SHU. Mesaj pentru Iohannis: "Voi lăsa cadavrul copilului meu pe treptele Palatului Cotroceni

Etichete: copii Arges, copii SHU, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE