Iohannis, PRIMA REACŢIE la moţiunea de cenzură anunţată de PSD: Guvernul nu ar trebui să se teamăGuvernul nu are motive să se teamă de o moţiune de cenzură, pentru că, în acest moment, este vorba despre un "act politicianist", a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis, întrebat dacă Executivul ar trebui să aibă emoţii din cauza ameninţărilor PSD privind iniţierea unui astfel de demers.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

"Nu (nu ar trebui să se teamă Guvernul Cioloş-n.r). După părerea mea, acum, o moţiune de cenzură este un act politicianist", a răspuns Iohannis, întrebat dacă Guvernul ar trebui să se teamă de o moţiune, scrie Mediafax.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democraţii vor continuă discuţiile cu reprezentanţii ALDE despre o posibilă iniţiere a unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului după alegerile locale din 5 iunie. Pe de altă parte, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a fost prima care a lansat scenariul potrivit căruia că triada Dragnea-Ponta-Tăriceanu urmăreşte demiterea Guvernului, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi ''diluarea'' luptei anticorupţie.

Vicepreşedintele PNL, Sulfina Barbu, a declarat şi ea, duminică, într-o conferinţă de presă, că PSD urmăreşte să îl numească pe Victor Ponta premier în toamnă şi îşi propune să acapereze întreaga putere prin menţinerea lui Tăriceanu la Senat şi îndepărtarea lui Zgonea de la Camera Deputaţilor.

Etichete: Klaus Iohannis, moţiune de cenzură, motiune de cenzura guvern, motiune de cenzura psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE