Iohannis, scos la tablă de bucureșteni.Ce notă a primit președintele pentru primele 8 luni de mandatLa opt luni de la preluarea mandatului, Klaus Iohannis este evaluat de bucureșteni. B365.ro a întrebat locuitorii Capitalei ce părere au despre activitatea de până acum a președintelui României și ce notă i-ar acorda acestuia. Sunteți de acord? Aveți altă părere? Scrieți-ne opinia voastră în comentarii!

Iohannis, scos la tabla de bucuresteni.Ce nota a primit presedintele pentru primele 8 luni de mandat
Iohannis, scos la tablă de bucureșteni.Ce notă a primit președintele pentru primele 8 luni de mandat
Foto: europafm.ro

La sfârșitul lunii iulie, Klaus Iohannis a împlinit 8 luni de când a preluat mandatul de președinte al României.

Din 21 decembrie 2014, de când s-a instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis a stat departe de scandaluri, preferând să iasă în public rar, scurt și doar atunci când situația o impune cu orice preț. Deși unii apreciază stilul președintelui, foarte mulți îl critică pentru acest aspect, susținând că este prea absent.

Cu toate acestea, Klaus Iohannis a reușit să își sporească popularitatea, ajungând chiar și pe prima poziție în topul personalităților în care românii au încredere.

CITEȘTE ȘI: Bucureștenii, INDIGNAȚI de condițiile din RATB. Ce probleme au călătorii. VIDEO

Departe de a fi o perioadă fără evenimente marcante, Klaus Iohannis a ieșit în evidență în aceste 8 luni prin mai multe momente. Majorarea bugetului apărării, colaborarea instituțională cu premierul Victor Ponta, numirea lui Eduard Hellvig la șefia SRI, numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, respingerea Codului Fiscal sau acceptul pentru mărirea salariilor demnitarilor sunt doar câteva dintre momentele-cheie ale primelor luni de mandat ale lui Iohannis.

B365.ro a întrebat bucureștenii ce părere au despre activitatea de până acum a lui Klaus Iohannis în fruntea țării.

Activitatea președintelui îi nemulțumește pe unii bucureștenii, care susțin că acesta nu se implică suficient în problemele interne ale țării și că se deplasează mult prea mult în străinătate. Pe de altă parte, Iohannis are și susținători. Aceștia sunt de părere că stilul președintelui este potrivit pentru funcția pe care o deține.

În ceea ce privește respingerea, în primă instanță, a Codului Fiscal, părerile sunt, de asemenea, împărțite. Dacă unii spun că președintele a făcut o mișcare greșită, alții îl susțin.

Nici mărirea salariilor demnitarilor, de la 1 august, nu a trecut neobservată. Cea mai mare parte a celor intervievați sunt de părere că președintele Klaus Iohannis nu trebuia să susțină această măsură.

Bucureștenii i-au dat și note președintelui, pentru primele 8 luni de mandat. A primit Klaus Iohannis notă de trecere? Vedeți în video-ul de mai jos!

CITEȘTE ȘI: Bucureștenii, REVOLTAȚI de situația de la metrou. Ce vor călătorii de la Metrorex. VIDEO

 

Etichete: Klaus Iohannis, majorare salarii demnitari, nota președinte, noul cod fiscal, realitatea

0/3 COMENTARII
florin
05 aug 21:49
+0
VOTURI
-0
O oportunitate fantastica! Pur si simplu functioneaza! Nu este nevoie sa construiesti retele piramidale sau sa recrutezi oameni! Toate indicatiile de lucru le gasesti la pachet si sunt foarte simple. Oferta este absolut adevarata si ii asteptam pe oamenii seriosi care vor sa-si completeze veniturile! Cereti mai multe informatii la adresa de email: florinn63@gmail.com
magda
05 aug 16:12
+0
VOTURI
-0
dupa presedinte jucator acum avem presedinte calator
Maximus
05 aug 16:04
+0
VOTURI
-0
Ce face Iohannis e una iar ce vedem noi ca face el e alta. "Fapte nu vorbe" era sloganul. AM putea spune ca in ultima vreme basescu face foarte multe dar el nu face nimic de fapt. Doar vorbeste, vorbeste, vorbeste... E prezent, nu absent.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h