Iolanda Balaş, decorată post-mortem de Iohannis cu Ordinul Steaua României în grad de Mare OfiţerPreşedintele Klaus Iohannis a semnat sâmbătă decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolanda Balaş cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer.

Iolanda Balas, decorata post mortem de Iohannis
Iolanda Balaş, decorată post mortem de Iohannis

"În semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate pusă în slujba sportului de performanţă, contribuind, pe această cale, la afirmarea pe plan internaţional a şcolii româneşti de atletism, precum şi la promovarea valorilor olimpice în rândul tinerelor generaţii de campioni, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Ofiţer Iolandei Balaş-Soter, multiplă campioană olimpică", , potrivit unui comunicat de presă emis duminică de Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi Iolanda Balaş a MURIT. LEGENDA atletismului românesc s-a stins din viață la 79 de ani

Înmormântarea va avea loc luni, 14 martie, începând cu ora 12,00, la Cimitirul Ghencea 1, iar pomenirea, la Hotelul Militar Haiducul, a comunicat Federația Română de Atletism.

Dubla campioană olimpică la atletism Iolanda Balaş Soter, care avea probleme de sănătate, s-a stins din viaţă vineri la vârsta de 79 de ani.

Etichete: decorare post mortem, iolanda balaş, iolanda balas a murit, iolanda balas decorata post-mortem, Ordinul Naţional "Steaua României"

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE