Ion Cristoiu: Observ că Klaus Iohannis este plecat mereuIon Cristoiu a criticat, marţi seara, într-o intervenţie la Realitatea TV, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu recentele evenimente care au zdruncinat clasa politică.

Ion Cristoiu: Lansarea cartii Adrianei Saftoiu a ingropat mediatic cartea presedintelui Iohannis
Ion Cristoiu: Lansarea cărții Adrianei Săftoiu a îngropat mediatic cartea președintelui Iohannis
Foto: evz.ro

"Observ că Klaus Iohannis este plecat mereu. Aş putea să lansez două ipoteze răutăcioase: ori s-a înţeles cu ăştia de aici şi a zis 'Faceţi voi curat acolo, arestaţi-i, puneţi-i în cătuşe că eu sunt prin străinătate', care este varianta cea mai bună, dar eu varianta cealaltă cred că băieţii l-au trimis 'Stai, matale, pe acolo, prin străinătate!'... Dacă-mi spuneţi şi mie ce facem noi în Ucraina... Ce să rezolve România conflictul din Ucraina?! Domnul Iohannis să facă bine să vină şi să rezolve conflictele din România, că aici avem un conflict. Acolo nu le rezolvă nici America", a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, invitat la Prime Time News, la Realitatea TV.

În opinia sa, depărtarea preşedintelui Klaus Iohannis este "foarte primejdioasă".

"Oamenii s-au obişnuit, şi nu numai de la Traian Băsescu, şi de la Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, cu preşedintele implicat cât de cât în agenda social-politică a ţării", a mai spus Cristoiu.

Etichete: internenție, Ion Cristoiu, Klaus Iohannis, Palatul Cotroceni, plecări străinătate, Ucraina, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h