Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias, pentru o operaţieFostul sef al statului a fost internat la Spitalul Elias
Fostul șef al statului a fost internat la Spitalul Elias

Potrivit Realitatea TV, fostul şef al statului a ajuns la spital sâmbătă seară. El va fi operat laparoscopic de polipi pe colon, luni sau maţi.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias în luna noiembrie 2011 din motive similare. Diagnosticul pus atunci de medici a fost colică biliară, potrivit unor surse medicale.

Iliescu a ajuns la spital în noiembrie după şedinţa CExN al PSD, unde s-a decis excluderea lui Mircea Geoană din partid. Potrivit unor surse, în cadrul şedinţei liderii PSD au avut schimburi de replici dure, protagonişti fiind inclusiv Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

În vârstă de 82 e ani, Ion Iliescu a mai fost internat la acest spital. În mai 2007, Iliescu a fost operat la acelaşi spital Elias pentru lărgirea a cinci vase de sânge.

Etichete: elias, internat, Ion Iliescu, operaţie, spital

0/0 COMENTARII
vaderss
16 ian 10:25
+0
VOTURI
-0

sa speram ca moare criminalul revolutiei si al mineriadelor,doar asa se va face o mica parte de dreptate deoarece justitia nu exista in Romania....Si sa speram ca vor urma si ceilalti care in decembrie 89, din sediul televiziunii citeau biletele si indemnau oamenii sa se omoare intre ei,fiecare crezand ca ceilalti sunt teroristi,in timp ce ei isi imparteau posturi de condusere .....

vallym
15 ian 22:21
+0
VOTURI
-0

mori in chinuri cancerul societatii romanesti...ai trait destul ucigasule de oameni...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h