Ion Iliescu, mesaj pentru regele Mihai după ce Casa Regală a anunţat că este grav bolnavFostul președinte Ion Iliescu spune că a aflat "cu profundă îngrijorare despre problemele de sănătate ale Maiestății Sale, Regele Mihai" şi îşi exprimă speranța ca regele Mihai să revină cât mai repede cu putință la proiectele sale.

Ion Iliescu si Regele Mihai
Ion Iliescu şi Regele Mihai

"Am aflat cu profundă îngrijorare despre problemele de sănătate ale Maiestății Sale, Regele Mihai, care trece prin momente dificile. Îi urez multă sănătate și puterea de a trece de această cumpănă a vieții. Prezența sa în spațiul public românesc a fost un exemplu de echilibru și a contribuit la crearea unui climat de normalitate. Sper să revină cât mai repede cu putință la proiectele sale", a afirmat fostul președinte Ion Iliescu, într-o postare pe blog.

Regele Mihai SE RETRAGE din viaţa publică: "Am primit vestea unui serios diagnostic medical"

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa "Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța" de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

"În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei", a transmis Regele Mihai I.

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viaţa publică, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României. Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie și a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de miercuri.

Regele Mihai, GRAV BOLNAV. Mesajul fostului principe Nicolae, după aflarea veştii

Etichete: Ion Iliescu, regele Mihai

0/1 COMENTARII
little angel
03 mar 08:12
+0
VOTURI
-0
Ba sa moara, mama lui de tradator nenorocit....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE