Ion Țiriac construiește un centru de afaceri aproape de Guvern. CUM VA ARĂTAFirma Global East European Investment, parte din grupul Țiriac Imobiliare, va construi o clădire cu 12 etaje și cinci niveluri subterane pe strada Buzești, în imediata apropiere a Pieței Victoriei. Noua clădire va funcționa ca centru de afaceri de clasă A și va adăposti pe lângă spații de birouri și o bancă, un show-room auto, galerii de artă, centru de conferinţe, centru de licitaţii, comerţ. Noul imobil va dispune de 300 locuri de parcare.

Global East European Investment, firmă din cadrul Tiriac Imobiliare, parte din Ţiriac Holdings, controlat de omul de afaceri şi fostul tenismen Ion Ţiriac, a obţinut în luna iunie a acestui an autorizaţia de construcţie a unui imobil de 12 etaje pe terenul pe care îl deţine pe strada Buzeşti, în apropiere de Piaţa Victoriei.

Clădirea, botezată de investitor Centrul Buzești, va avea o suprafaţă construită de 34.979 metri pătrați, cinci niveluri în subteran, parter și 12 etaje. De asemenea, noul imobil va dispune de 300 locuri de parcare.

"Imobilul cu standard de dotări foarte ridicat, va adăposti un număr de firme cu activităţi diverse: birouri, bancă, show-room auto, galerii de artă, centru de conferinţe, centru de licitaţii, comerţ, servicii etc. şi va dispune de 300 locuri de parcare", se precizează pe site-ul investitorului.

În prezent, firma East Global European Investment efectuează pe acel teren lucrări de reamplasare priză de ventilaţie staţie metrou Victoriei 2. Investiţia anunţată în 2012 pentru acest proiect a fost de 30 de milioane de euro, scrie money.ro.

Etichete: Buzeşti, cladire birouri, Ion Ţiriac, Piaţa Victoriei, realitatea, turn

0/3 COMENTARII
SUBSOL
31 oct 10:58
+0
VOTURI
-0
-cinci niveluri in subteran- cam 5x2,4=12 m. Si canalizarea la reteaua orasului cum va fi racordata? Nu cred ca sa fie atit de adinca. Cu pompe, e solutie, dar ridica alte probleme:pana de curent, inundatii ce depasesc capacitatea lor, bazinul subteran de colectare, etc. Ma refer numai la nivelurile subterane. Spor la munca.!!
vlad
31 oct 09:33
+0
VOTURI
-0
@gabi .... s-ar putea sa ai dreptate si sa nu fie suficiente, dar sincer nici nu am auzit de multe alte cladiri cu mai mult de 5 nivele dedicate parcarii. Tocmai voiam sa laud lucrul asta.
gabi
31 oct 08:07
+0
VOTURI
-0
300 locuri de parcare la o cladire de 12 etaje ?
oo sa se duca naibii traficul in zona .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h