Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini în Capitală, somat să plătească analize medicale din 2012Ionuţ Anghel, băieţelul de 4 ani ucis de maidanezi în toamna anului trecut, în Capitală, a fost somat, după moartea sa, să plătească o sumă de bani pentru unele servicii medicale de care a beneficiat în 2012.

Ionut Anghel, copilul ucis de caini, comemorat in Capitala, la un an de la moarte
Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini, comemorat în Capitală, la un an de la moarte

O notificare din partea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate a Municipiului Bucuresti a fost trimisa pe adresa familiei lui Ionut Anghel. Prin aceasta, baiatul, care si-a pierdut viata in mod tragic in septembrie 2013, era somat sa plateasca suma de 15 lei pentru o serie de analize medicale pe care acesta le-a efectuat in urma cu doi ani, potrivit wowbiz.ro.

Situatia incredibila nu este singulara in Romania. Ministerul Sanatatii a pornit o campanie prin care mii de asigurati sunt somati sa plateasca contravaloarea unor servicii pentru care in mod normal ar avea gratuitate.

Conducerea CNAS considera aceasta situatie ca fiind una normala. Motivul ar fi acela ca unele analize au fost decontate de mai multe ori (de catre unitatea spitaliceasca unde a fost internat pacientul si de catre laboratorul unde s-au efectuat analizele), iar acum, banii ar trebui recuperati de la asigurati.

Etichete: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, CNAS, copil ucis de caini, ionut anghel, ionut copil ucis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h