Anghel Iordănescu a intrat în cursa pentru Primăria GeneralăSeara Campionilor, 26.05.2008
Seara Campionilor, 26.05.2008

Duminică, Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi-a anunţat candidatul pentru postul de primar general al Capitalei. Opţiunea partidului este Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României. Iordănescu a fost însoţit la Biroul Electoral Municipal de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, Serban Mihăilescu şi de către deputatul Aura Vasile.

”Sunt foarte onorat sa intru în această competiţie pentru Primăria Capitalei şi mă gândesc că trebuie sa fac totul pentru a le arăta bucureştenilor o capitală de care sa fie mândri. Sunt foarte încrezător, pentru că românii şi bucureştenii mi-au mai dat un mandat când am reprezentat sportul românesc şi echipa naţională. Sunt bucureştean get-beget. M-am născut în Bucureşti, am crescut în Giuleşti, iar acum stau în zona Drumul Sării. Îmi doresc foarte mult să reuşesc pentru că bucureştenii au nevoie de cu totul altceva, decât s-a tot vorbit şi s-a tot propus până acum. Tebuie continuate proiectele începute, dar bucureştenii au nevoie şi de o capitală curată şi cinstită, în care să se rezolve şi problema transportului, a infrastructurii, a parcărilor. Dacă cu ani în urmă am reuşit în sport cu o generaţie de aur, îi asigur pe bucureşteni că voi veni cu o echipă de profesionişti pentru a rezolva problemele capitalei”, a declarat Iordănescu la lansarea candidaturii pentru fotoliul de primar general.

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României, actualmente senator UNPR de Ilfov, are cele mai multe şanse, conform unor sondaje ale UNPR, împotriva lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal ocupă postul de preşedinte al Departamentului pentru tineret şi sport în cadrul UNPR.

Adversarii lui Iordănescu în cursa pentru Primăria Capitalei sunt actualul edil-şef Sorin Oprescu - independent susţinut de USL - şi democrat-liberalul Silviu Prigoană. Iniţial, PDL şi UNPR ar fi trebuit să aibă candidaţi comuni la alegerile locale, dar au ales, în final, să meargă separat.

Etichete: anghel iordănescu, Bucureşti, candidatură, Primăria Capitalei, Primăria generală, UNPR

0/0 COMENTARII
DAN
29 apr 17:07
+0
VOTURI
-0

JOS MAFIA PORTOCALIE SI SLUGOII EI!

NICIUN DERBEDEU PORTOCALIU SAU SLUGOI AL LUI BASESCU SA NUMAI FIE VOTAT LA ALEGERILE DIN IUNIE IN BUCURESTI SI IN TARA , DAR NICI LA CELE DIN TOAMNA !!

Dan
29 apr 16:46
+0
VOTURI
-0

N-ARE nicio SANSA !

Sarmanul !...

ciavistu
29 apr 16:12
+0
VOTURI
-0

dar unde sunt postacii pdl? or fi primit liber de 1 mai? or fi cumva in degringolada (putin probabil, totusi)? or fi in team building cu sefii la mare?

David
29 apr 14:42
+0
VOTURI
-0

Asta nu e decat alta manevra portocalie. Ei spera ca Iordanescu sa atraga suficiente voturi de la Oprescu, astfel incat Prigoana sa iasa primar. Din pacate nu le va merge, Opescu ne-a aratat ca e un primar gospodar

Dan Tufan
29 apr 11:11
+0
VOTURI
-0

E bine ca UNPR-ul are proprii candidati:s-au desprins la vreme de PDL,iar Iordanescu poate face o figura frumoasa.Sorin Oprescu va castiga detasat,dar nu e exclus ca Iordanescu sa prinda podiumul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE