Iordanianul declarat indezirabil în România, pentru propagandă jihadistă, expulzat aziIordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil Shalash va fi expulzat sâmbătă din România, după ce ICCJ i-a respins, vineri, contestaţia la decizia prin care a fost declarat indezirabil în România, pe o perioadă de 15 ani, întrucât susţinea gruparea Stat Islamic, pentru care făcea propagandă online.

Iordanianul declarat indezirabil in Romania, pentru propaganda jihadista, expulzat azi (Foto ziuanews.ro)
Iordanianul declarat indezirabil în România, pentru propagandă jihadistă, expulzat azi (Foto ziuanews.ro)

Potrivit unor surse judiciare, Jamal Abdel Jabbar Khalil Shalash va fi escortat, sâmbătă, în vederea expulzării, pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti.

În 29 decembrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea Parchetului de pe lângă această instanţă şi l-a declarat indezirabil în România pe Jamal Abdel Jabbar Khalil Shalas, din raţiuni de securitate naţională, pentru o perioadă de 15 ani.

Decizia a fost contestată de cetăţeanul iordanian la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care vineri i-a respins ca nefondată cererea de suspendare a executării sentinţei civile a Curţii de Apel Bucureşti.

Decizia este definitivă, astfel că cetăţeanul iordanian va fi expulzat şi nu va mai putea intra în România în următorii 15 ani.

Sursa: mediafax.ro

Etichete: expulzare, indezirabil, iordanian, Jamal Abdel Jabbar Khalil Shalash, România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE