iPhone 7 a fost LANSAT. Când va ajunge în România şi cât va costaPREŢ IPHONE 7. Noul iPhone 7 va ajunge în România pe 23 septembrie şi va costa începând cu 649 de euro. Deşi România nu face parte din primul val de ţări în care va fi lansat, noul smartphone Apple va ajunge cu doar o săptămână întârziere la utilizatorii români.

iPhone 7
iPhone 7

PREŢ IPHONE 7. Apple a prezentat iPhone 7 miercuri seara, în cadrul unui eveniment organizat în San Francisco. Oficial, iPhone 7 se lansează pe 16 septembrie în 30 de ţări, acesta constituind primul val. Apoi, la doar o săptămână distanţă, va ajunge şi în ţările care sunt pe plan secund pentru Apple, printre care şi România.

În pofida faptului că executivii Apple au vorbit de un design nou, noul iPhone 7 foloseşte exact acelaşi design ca modelele ultimilor doi ani. Noutatea, din acest punct de vedere, constă în disponibilitatea pe negru.

PREŢ IPHONE 7. Apple a folosit chipul A10 Fusion care, pe lângă sporul de performanţă de 30%, aduce şi un consum mai mic de energie. Conform producătorului, noul model ar trebui să ofere aproximativ două ore în plus de autonomie.

iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, nu mai include ieşirea audio clasică de 3,5 mm, iar versiunea Plus dispune de două camere foto principale ce conlucrează pentru obţinerea unor fotografii mai bune.

PREŢ IPHONE 7. Butonul principal de pe iPhone 7 nu mai este, de fapt, un buton. Este un sistem cu funcţii touch şi feedback haptic ce permite folosirea sa într-un mod similar touchpad-urilor de pe laptopuri cu completarea că poate detecta nivele diferite de presiune şi reacţiona în concordanţă.

Preţurile variază între 649 de euro pentru cel mai ieftin model de iPhone 7 şi 970 de euro pentru cel mai scump model de iPhone 7 Plus.

Etichete: iPhone 7, iphone 7 lansare romanaia, pret iphone 7, România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE