iPhone 7: Când se va lansa şi cum va arăta noul iPhone 7LANSARE iPhone 7:Deşi mai avem de aşteptat mai bine de 6 luni de zile până la lansarea unui nou dispozitiv mobil de la Apple, tot mai multe zvonuri ne determină să ne facem o idee despre lucrurile pe care ni le pregăteşte iPhone 7.

iPhone 7: Cand se va lansa si cum va arata noul iPhone 7 (Foto noobz.ro)
iPhone 7: Când se va lansa şi cum va arăta noul iPhone 7 (Foto noobz.ro)

LANSARE iPhone 7: Este foarte probabil ca următorul smartphone Apple să fie prezentat într-un eveniment în luna septembrie 2016, iar în următoarea lună să fie disponibil publicului larg. Este o formulă pe care Apple o urmează cu sfinţenie de ani de zile deja.

LANSARE iPhone 7: Odată cu iPhone 6, Apple a introdus 2 mărimi pentru prima dată – 6 şi 6 Plus (urmate de 6S şi 6S Plus). Astfel, compania din Cupertino, California, ţinteşte şi publicul care este în căutare de un dispozitiv cu un ecran mai mare, dar şi pe cel care rămâne fidel modelului mai mic. iPhone 6 a adus Apple cel mai bun profit pe care l-a avut compania vreodată, iar gigantul spune că 6S s-a vândut chiar mai bine decât predecesorul în primul weekend de disponibilitate.

LANSARE iPhone 7: Lansarea produselor iPhone nu este la fel în niciun an. Într-un an telefonul primeşte un redesign şi un nou număr (iPhone 4, 5, 6), în altul primeşte câteva îmbunătăţiri şi un S la nume (iPhone 4S, 5S, 6S). Anul acesta a fost lansat 6S, ceea ce înseamnă că iPhone 7 va veni cu un nou design.

LANSARE iPhone 7: În fiecare an, Apple face un update al sistemului de operare, la scurt timp după lansarea celui mai nou iPhone. Acest lucru ar însemna că iPhone 7 ar putea fi primul dispozitiv care va veni cu versiunea iOS instalată. În 2015, a fost lansat iOS 9, aşadar ne putem aştepta la iOS 10 în 2016.
Află mai multe informaţii despre iPhone 7 de pe Noobz.ro.

Etichete: cum va arăta noul iPhone 7, iPhone 7, lansare iPhone 7 in 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE