IPP solicită DNA să investigheze cele spuse de Geoană și Vanghelie privind organizarea votuluiInstitutul pentru Politici Publice (IPP) solicită Direcției Naționale Anticorupție (DNA) să investigheze afirmațiile făcute de senatorul Mircea Geoană și primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, cu privire la rolul președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, și al premierului Victor Ponta privind obstrucționarea dreptului la vot al românilor, din diaspora, la alegerile prezidențiale.

IPP solicita DNA sa investigheze afirmatiile facute de Geoana si Vanghelie la adresa lui Dragnea
IPP solicită DNA să investigheze afirmațiile făcute de Geoană și Vanghelie la adresa lui Dragnea
Foto: gandul.info

Mai exact,  IPP solicită DNA să investigheze o posibilă încălcare a art .13 din Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție de către liderii PSD, printre care Victor Ponta și Liviu Dragnea, , informează Agerpres.ro. 

"Considerăm că se impune de urgență că DNA să verifice aceste informații în condițiile în care la cele două tururi de scrutin pentru alegerile prezidențiale 2014 unui număr de peste 200.000 de români din diaspora li s-a încălcat dreptul constituțional de a vota, aceștia nereușind să între în secțiile de votare în intervalul aferent votării stabilit prin lege, după 8 ore de așteptare la coadă în față secției", se arată în comunicatul IPP, transmis Agerpres.

Marian Vanghelie a declarat că Dragnea a susţinut că, dacă se fac secţii de votare în diaspora, PSD va pierde alegerile.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, ipp

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE