IRINA BEGU a CÂȘTIGAT turneul de la SeulVICTORIE PENTRU IRINA BEGU! Românca a câştigat turneul de la Seul, după ce a învins-o în finală pe Aliaksandra Sasnovici, din Belarus, cu 6-3, 6-1. IRINA BEGU va urca pe locul 26 WTA, cea mai bună clasare din carieră.

IRINA BEGU a CAȘTIGAT turneul de la Seul
IRINA BEGU a CÂȘTIGAT turneul de la Seul

IRINA BEGU a câştigat turneul de la Seul, dotat cu premii totale de 500.000 de dolari, obţinând astfel al doilea titlu al carierei.

Adversara Irinei Begu, Aliaksandra Sasnovici a jucat finala după ce a venit din calificări şi trecuse în tururile precedente de Alexandra Dulgheru (cap de serie 6), Sloane Stephens (cap de serie 3) şi Anna Karolina Schmiedlova (cap de serie 2), potrivit Digi24. 

Aflată pe locul 136 WTA, jucătoarea din Belarus nu a mai reuşit să repete evoluţiile precedente şi în faţa Irinei, care a controlat meciul fără probleme, scrie digisport.ro.

Un aparent echilibru a existat doar în debutul întâlnirii, dar, de la 3-3 în primul set, românca de pe poziţia 29 în clasamentul mondial a câştigat opt game-uri consecutive şi a rezolvat astfel finala.

Este al doilea titlu al carierei pentru Begu, după cel câştigat în 2012 la Tașkent. De asemenea, românca a mai jucat trei finale, la Moscova (2014) şi Marbella şi Budapesta, ambele în 2011.

Anul trecut, Begu a fost campioană la dublu la Seul, făcând pereche cu Lara Arruabarrena, din Spania.

De luni, Irina Begu va urca de luni pe locul 26 WTA, cea mai bună clasare din carieră.

Etichete: finala, irina begu, Seul, turneu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h