Irina Begu, învinsă de Angelique Kerber, în primul meci al întâlnirii România-GermaniaJucătoarea Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă, sâmbătă, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 3-6, în primul meci al întâlnirii România - Germania, din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Irina Begu, invinsa de Angelique Kerber, in primul meci al intalnirii Romania-Germania (Foto romanialibera.ro)
Irina Begu, învinsă de Angelique Kerber, în primul meci al întâlnirii România-Germania (Foto romanialibera.ro)

Jucătoarea română a început meciul cu Kerber cu o dublă greșeală, iar această lipsă concentrare a fost evidentă de-a lungul primului set. Adversara ei a profitat la maximum, reușind după doar câteva minute să se distanțeze la 2-0, iar ulterior să conducă și cu 5-1. Prima minge de break a Irinei Begu a venit abia după 29 de minute, la scorul de 5-2. Kerber însă a gestionat excelent situația, a salvat mingea de break și apoi a încheiat setul rapid cu un as, după exact 30 de minute de joc.

Irina Begu a părut că începe să își revină în setul al doilea, câștigând primul său game la 0. Chiar și așa însă, Kerber a continuat să joace fără greșeală pe serviciul ei și să îi pună probleme româncei, preluând conducerea destul de repede cu 3-1. Al cincilea game al setului secund a fost și cel mai disputat, Begu impunându-se pe serviciul propriu după mai bine de 12 minute de joc și reducând din diferență (3-2).

Împinsă de la spate de publicul clujean, jucătoarea română a schimbat tactica, venind mai des la fileu și folosindu-se mai mult de mingile scurte. Dar adversara ei, câștigătoarea turneului de la Australian Open din acest an, și-a demonstrat valoarea și la Cluj, și a câștigat și setul al doilea cu un break, scor 6-3. Kerber s-a impus în acest meci într-o oră și 26 de minute.

Irina Begu a servit mai rapid decât adversara ei, dar în ciuda celor 7 ași reușiți de-a lungul partidei, a făcut și 4 duble greșeli. De partea cealaltă, Kerber a realizat doar doi ași, dar fără nicio dublă greșeală. De asemenea, jucătoarea germană a câștigat patru din cele opt puncte de break, în timp ce Begu a avut doar două, pierzându-le pe ambele.

Irina Begu (25 de ani) și Angelique Kerber (28 de ani) se mai întâlniseră până acum de cinci ori, jucătoarea germană conducând cu 3-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit la 8 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, unde jucătoarea germană s-a impus cu 6-2, 6-3.

Conform tragerii la sorți de vineri, al doilea meci de simplu de sâmbătă al confruntării România — Germania, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup, le va opune pe Simona Halep, numărul șase mondial, și Andrea Petkovic (30 WTA).

Duminică, de la ora 13,00, este programat meciul dintre Halep și Kerber, urmat de ultima partidă de simplu, dintre Begu și Petkovic.

La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu și Annika Beck/Julia Goerges.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

Sursa: Agerpres

Etichete: Angelique Kerber, Fed Cup, meci irina begu, romania germania

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
Hi I like your post and it was so good and I am gonna bookmark it. One thing to say the Superb analysis you have done is trully reNrakable.mo one goes that extra mile these days? Bravo Just one more tip you shouldinstall a Translator for your Global Readers . http://ezevihc.com [url=http://zetyjhjcfeo.com]zetyjhjcfeo[/url] [link=http://rogbmb.com]rogbmb[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
oui 2.5 ans d&neÃ;9©cha#g3s ping pong, je pensais que l'amitié pouvait ainsi se créer mais derrière un écran tout est possible le mieux comme le pire !
Nume*
25 Apr 22:45
+0
VOTURI
-0
that has to be one of my favorite shades of green! a light green mixed with a coral pink is my favorite cootmnabiin! i just came across your blog and i love it! its so inspiring. i'll be stopping by more often! :) http://qfxuoshtchv.com [url=http://kkprgm.com]kkprgm[/url] [link=http://elkudwxt.com]elkudwxt[/link]
Nume*
25 Apr 14:17
+0
VOTURI
-0
Tonhdcowu! That's a really cool way of putting it!
Nume*
23 Apr 08:08
+0
VOTURI
-0
I'm rellay into it, thanks for this great stuff!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE