Irina Begu, jignită de Caroline Garcia, în timpul meciului de la WTA Charleston: "Ţigancă de rahat"Caroline Garcia a insultat-o pe Irina Begu, în timpul meciului disputat la turneul Charleston. Franţuzoaica a fost suprinsă spunând "O să pierd în faţa acestei ţigănci de rahat".

Franţuzoaica Caroline Garcia a fost surprinsă de camerele de luat vederi jignind-o pe jucătoarea noastră. Scorul era 5-5, iar Garcia, locul 44 WTA, a spus: "O să pierd în faţa acestei ţigănci de rahat".

Dezvăluirea aparţine publicaţiei portugheze bolamarela.pt, care a surprins vorbele la adresa Irinei, informează adevărul.ro.

În cele din urmă, Begu a câştigat partida şi s-a calificat în turul al doilea. Imediat după această dezvăluire pe reţelele sociale s-a declanşat o adevărată avalanşă de critici la adresa Carolinei Garcia, care a fost pusă la zid pentru vorbele jignitoare pe care le-a spus.

FOTO: bolamarela.pt

Etichete: caroline garcia, Charleston, irina begu

0/3 COMENTARII
Franta
06 Apr 07:38
+0
VOTURI
-0
Franta e plina de tigani romani. Este imaginea pe care singuri ne-am facut-o.
Cornel
05 Apr 15:22
+0
VOTURI
-0
FELICITARI IRINA!!!
Pacat ca niste sportivi, cu care ne mandrim, sunt jigniti de niste ... din cauza ca societatea romaneasca tolereaza, sau mai rau, imprumuta obiceiurile unor minoritati cu care nu prea avem de ce sa ne mandrim, cu mici exceptii. Trebuie facut ceva pana nu e prea tarziu!
ZTZ
05 Apr 12:56
+0
VOTURI
-0
BRAVO IRINA NOASTRA , AM VAZUT MECIUL SI NU A FOST USOR SA CASTIGI ...
DAR DE LA A ARATA TALENTUL IN SPORT SI A INJURA PE TEREN , ARATANDU-SI ASTFEL NIVELUL DE EDUCATIE ESTE UN MARE PAS ...
BAFTA SI MERGI MAI DEPARTE , CAT MAI DEPARTE LA CASTIGAREA TURNEULUI !!!
TREBUIA SA REACTIONEZI IMEDIAT SI PUS PUMNUL IN GURA , DEOARECE NICI EA NU ESTE "FRANTUZOAICA" CI SP[ANIOLA 100% .... "TIGANII SPANIOLI" SUNT NUMITI "GITANES" , IAR FRANCEZII AU CHIAR SI O MARCA DE TIGARETE DENUMITA ASA .....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h