Irina Begu şi Monica Niculescu, învinse în finala turneului WTA de la MoscovaIrina Begu şi Monica Niculescu au pierdut finala turneului WTA de la Moscova în faţa cuplului rus Daria Kasatkina/Elena Vesnina.

Irina Begu si Monica Niculescu, invinse in finala turneului WTA de la Moscova
Irina Begu şi Monica Niculescu, învinse în finala turneului WTA de la Moscova
Foto: bucurestifm.ro

Begu și Niculescu, favoritele numărul doi ale probei, au pierdut cu 6-3, 6-7 (7), 10-5, vineri seara, în finala probei de dublu la turneul de tenis de la Moscova (WTA), dotat cu premii totale de 702.900 dolari. Româncele au cedat după o oră și 51 de minute în fața unor adversare care au beneficiat de un wildcard, potrivit Agerpres.

Begu a ratat astfel șansa de a-și lua revanșa în fața Dariei Kasatkina, după ce jucătoarea de 18 ani s-a impus în meciul direct din optimile probei de simplu, cu 6-3, 3-6, 6-3. Kasatkina a jucat vineri și în semifinale la simplu, pierzând după două ore de joc în fața compatrioatei sale Anastasia Pavliucenkova.

Irina Begu a jucat și anul trecut finala turneului Kremlin Cup, însă la simplu.

Româncele au primit un cec de 21.930 dolari și 305 puncte WTA, Begu va adăuga 10.790 dolari și 55 puncte WTA pentru evoluția de la simplu, iar Niculescu 6.846 dolari și un punct WTA.

Etichete: finală turneu WTA, irina begu, Monica Niculescu, turneu tenis, turneu WTA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE