Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat, joi, în finala turneului de la MoscovaIrina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat, joi, în finala de dublu a turneului de tenis de la Moscova (WTA). Perechea română a trecut cu 6-4, 6-0 de cuplul sloveno-ceh Andreja Klepac/Katerina Siniakova, cap de serie numărul trei, în semifinalele probei.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat, joi, in finala turneului de la Moscova
Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat, joi, în finala turneului de la Moscova
Foto: evz.ro

Begu şi Niculescu, favoritele numărul doi la dublu, au câștigat în doar 62 de minute și și-au asigurat un cec de 21.930 dolari și 305 puncte WTA, la turneul de la Moscova, dotat cu premii totale de 702.900 dolari, anunţă Agerpres.

În ultimul act, Begu (37 WTA la dublu) și Niculescu (40 WTA) vor întâlni câștigătoarele din cealaltă semifinală, care le opune pe rusoaicele Daria Kasatkina/Elena Vesnina și perechea Darija Jurak (Croația)/Nicole Melichar (SUA).

Begu și Niculescu au împreună un titlu la dublu, cucerit în 2012 la Hobart, precum și finale pierdute la Wuhan, anul acesta, și la Luxemburg (în 2012).

Irina Begu are în palmares patru titluri la dublu și alte patru finale (două în 2015), iar Monica Niculescu patru titluri și 11 finale jucate (două în 2015).

Irina Begu și Monica Niculescu vor juca, vineri, cu perechea rusă Daria Kasatkina/Elena Vesnina, în finala probei de dublu din turneul de tenis de la Moscova.

Rusoaicele, beneficiarele unui wildcard, au dispus cu 6-3, 6-4 de cuplul Darija Jurak (Croația)/Nicole Melichar (SUA), în timp ce Begu și Niculescu, favoritele numărul doi ale probei, au trecut cu 6-4, 6-0 de perechea Andreja Klepac (Slovenia)/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul trei.

Begu are șansa de a-și lua revanșa în fața Dariei Kasatkina, după ce jucătoarea de 18 ani s-a impus în meciul direct din optimile probei de simplu, cu 6-3, 3-6, 6-3, potrivit Agerpres.

Etichete: finală turneu WTA, irina begu, Monica Niculescu, turneu WTA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE