Irina Nicolae, fostă membră A.S.I.A s-a căsătorit. Cum arată în rochie de mireasă. FOTODupă aproape zece ani de relaţie, Irina Nicolae (fostă membră a trupei A.S.I.A) a spus "DA" şi s-a căsătorit cu Marius Vizier, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Cei doi au optat pentru o nuntă discretă, departe de ochii presei, doar cu familia şi prieteni apropiaţi. 

Irina Nicolae a postat pe contul ei de facebook un mesaj lung despre ce a simţit la nunta sa.

"A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica românească din Budapesta.
A fost aşa cum am visat... O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii... NU, nu am făcut un secret din nunta noastră, dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid. Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect dintr-o revistă tabloid... Am decis să împărtăşim bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmăcite cuvinte de dragul raiting-ului... TOţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în această zi minunată. Le mulţumim încă o dată tuturor. Am petrecut într-un loc minunat, un restaurant cu tradiţie şi rafinat gastronomic, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa. Rochia a fost creată într-un atelier românesc şi pentru asta le mulţumesc din suflet prietenilor mei. Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi că ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi... o viaţă înainte în doi!", a scris cântăreaţa pe pagina sa de facebook, conform spynews.ro. 

Irina Nicolae s-a retras din muzică, după ce trupa ASIA s-a destrămat. Bruneta scrie acum cărţi pentru copii şi are mare succes. Irina Nicolae este cea care l-a inventat pe Dovlecel, personaj foarte îndrăgit de cei mici.

Etichete: casatorie, irina nicolae, rochie de mireasa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE