IRINEL COLUMBEANU candidează la Primăria Capitalei. Promite căldură gratuită şi medicamente ieftineOmul de afaceri Irinel Columbeanu a intrat în cursa pentru primăria Capitalei din partea Partidului Dreptăţii Sociale. Unul dintre obiectivele pentru mandatul de primar, spune el realizabil, este implementarea unei formule prin care toţi bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat să aibă încălzire gratis.

Irinel Columbeanu candideaza la Primaria Capitalei
Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei

Irinel Columbeanu a mai candidat la primăria Capitalei şi în anul 2012, din partea Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, partid plasat sub pragul electoral.

"După insuccesul pe care l-am avut, nu numai eu ci şi toţi locuitorii Bucureştiului, care, între noi fie vorba, după ce s-au dus la vot, cei care au introdus votul în urnă au luat fiecare o ţeapă cam de 5000 de euro fiecare. E ca şi cum ar fi pus aceşti bani în buletinul de vot şi i-ar fi aruncat pe apa sâmbetei. Se puteau face multe lucruri pentru urbe cu aceşti bani. Eu nu mi-am făcut promisiunea să nu bat de două ori la o uşă care s-a dovedit ferecată şi mă aşteptam, mai ales după ce s-a întâmplat la noi şi după revolta populară din stradă, care a fost un strigăt de protest împotriva clasei politice în integralitatea ei. Eu am avut curajul să o spun încă din 2012, că la noi clasa politică este de fapt una singură şi este foarte unită şi coezivă între ei. Nu există nici stânga, nici dreapta. Este doar o faţadă pentru a ne da iluzia că îi alegem când pe unii, când pe alţii. Sunt toţi legaţi într-o hoţie (...) mă aşteptam să văd candidaţi noi, nealipiţi politic la vreunul dintre aceste partide, că nu le-aş spune istorice, dar nici moderne nu sunt, că au deja 25 de ani. Mă aşteptam să văd candidaţi noi, dar uite că asta nu se întâmplă", a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Mediafax.

Pentru alegerile din 2016, Irinel Columbeanu a explicat că îşi va duce mandatul "pe patru fronturi" şi are obiective pentru Bucureşti. Primul dintre acestea este încălzirea gratuită pentru bucureştenii racordaţi la sistemul centralizat.

"V-aţi plătit întreţinerea? Nu vi s-a părut cam mare? Deocamdată o înghiţim, dar nu va mai trebui să o înghiţim fiindcă unul dintre obiectivele mele, realizabil, ştiu şi cum, nu o să mă apuc acum să vă explic dumneavoastră, nu pentru că nu o meritaţi, ci cred că meritaţi căldura gratuită, nu explicarea cum se ajunge la acest lucru. Deţin formula, ca să spun aşa. Nu e vorba de vreo formulă ştiinţifică, ci e vorba de formulă destul de simplă, care nu s-a făcut până acum. Acesta este un obiectiv: căldură gratuită pentru toţi bucureştenii care încă mai sunt racordaţi la sistemul centralizat", a explicat Columbeanu.

Al doilea obiectiv al lui Irinel Columbeanu este fluidizarea traficului din Bucureşti: "Al doilea obiectiv este traficul infernal, care poate fi rezolvat. Vă spun numai două dintre metode: prin semafoare inteligente, achiziţionate la preţuri adevărate, nu la preţuri de panseluţe şi a doua este foarte simplă, mă mir că nu s-a făcut până acum (...) trebuie să facem parcări inteligente, pentru care există soluţii".

Întrebat ce măsuri concrete va lua pentru a pune în practică aceste promisiuni, Irinel Columbeanu a răspuns: "Nu vă supăraţi! Acestea sunt lucruri pe care o să le dezvălui la timpul lor. Nu intenţionez să devin profesor de primarologie".

Obiectivul cu numărul patru pentru Irinel Columbeanu este "recuperarea banilor de la marii speculanţi imobiliari". El a explicat că deţine soluţia legală prin care "aceşti rechini imobiliari" pot fi forţaţi să dea banii înapoi de către autorităţile statului.

"Important este faptul că multe dintre aceste sume plătite în mod injust de către ANRP acestor rechini imobiliari pot fi, în mod legal recuperate de către cine a plătit. Nu primăria a dat banii, ci ANRP", a mai spus Irinel Columbeanu.

Candidatul PAS la primăria Capitalei îşi propune, ca al treilea obiectiv major, reducerea costurilor la medicamente în Bucureşti. El susţine că se poate face acest lucru "printr-un sistem integrat între toate spitalele din Bucureşti şi farmacii", în aşa fel încât "să mai stopeze" din influenţa marilor producători de medicamente.

Etichete: alegeri primaria Capitalei 2016, candidat Primăria Capitalei, irinel columbeanu, irinel columbeanu primaria capitalei

0/1 COMENTARII
primarele
25 Mar 07:41
+0
VOTURI
-0
Mai bine candideaza Monica, sigur ar fi mai buna ca altii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE