Iris Shopping Titan, redeschis vineri, după o investiţie de 10 milioane euroIris Shopping Center Titan a fost relansat vineri (Foto: compania)
Iris Shopping Center Titan a fost relansat vineri (Foto: compania)

DEGI Titan, companie deţinută de Aberdeen Immobilien KAG, a anunţat relansarea centrului comercial Iris Shopping Center Titan. Centrul comercial a fost redeschis în urma unor investiţii de aproximativ 10 milioane euro, direcţionate către modernizarea mall-ului, scrie Capital.

În ultimile luni, Iris Shopping Center Titan a trecut prin ample lucrări de modernizare, interioare şi exterioare, care au inclus şi extinderea mixului de chiriaşi. Aleile comerciale au fost reconfigurate pentru a permite un spaţiu mai amplu pentru creşterea traficului, dar şi ca să ofere o mai mare vizibilitate magazinelor. De asemenea, unele magazine au acum suprafeţe de vânzare mai mari, iar căile de acces către Auchan au acum un nou design.

Centrul remodelat, deschis vineri, are peste 25 de magazine. Finisările tuturor elementelor noi de construcţie şi design vor fi terminate până în primăvara anului viitor.

Printre noii chiriaşi ai mallului se numără C&A şi Deichmann.

Etichete: centru comercial, investiţie, mall, modernizare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE