ISMB: 97 de noi cazuri de gripă în Capitală, anunţate de DSPInspectorul general şcolar Ioana Neacşu a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a anunţat 97 de noi cazuri de gripă în Capitală, raportare valabilă pentru ziua de joi.

Focar de gripa in Capitala, anunta CNSCBT
Focar de gripă în Capitală, anunţă CNSCBT
Foto: higherperspective.com

 

"În fiecare zi, Direcţia de Sănătate Publică ne aduce la cunoştinţă cazurile nou apărute, vă pot comunica că cifra pe care au anunţat-o dânşii pentru ziua de astăzi este de 97 de noi cazuri de gripă intervenite în Bucureşti", a spus Inspectorul general şcolar al ISMB, Ioana Neacşu, citată de news.ro.

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat că sunt închise opt grădiniţe şi şase şcoli din acest motiv.

"În acest moment în Bucureşti sunt închise opt grădiniţe şi şase şcoli. Potrivit prevederilor în vigoare, o clasă se poate închide dacă are mai mult de trei copii care au gripă sau o unitate de învăţământ poate fi închisă dacă 20 la sută din elevi au fost diagnosticaţi cu gripă. La nivelul ASSMB s-au luat măsuri în absolut toate şcolile cabinetele medicale care realizează triajul zilnic, la fel în toate spitalele", a afirmat primarul general.

"Activitaea şcoală este temporar suspendată în aceste unităţi pentru două zile, mai precis pentru data de 31 ianuarie şi 1 februarie", a adăugat inspectorul general şcolar Ioana Neacşu.

Aceasta a precizat că suspendarea activităţii şcolilor şi grădiniţelor se poate face pentru cel mult cinci zile.

Etichete: cazuri gripa, gripă, gripa bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE