ISU: 17 biserici din Bucureşti şi Ilfov, nesigure pentru slujbele de PaşteISU anunță că la 17 biserici din București și Ilfov au fost descoperite nereguli în ceea ce privește inia de prevenire şi stingere a incendiilor.

ISU: 17 biserici din Bucuresti si Ilfov, nesigure pentru slujbele de Paste
ISU: 17 biserici din Bucureşti şi Ilfov, nesigure pentru slujbele de Paşte
Foto: vremeanoua.ro

Oficiali din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov susţin că au fost găsite aproape 50 de deficienţe, iar administratorii bisericilor s-au ales cu avertismente.

"Principalele neconformităţi au vizat amplasarea incorectă a mijloacelor de primă intervenţie, deschiderea uşilor în sensul invers evacuării, precum şi pozarea conductorilor electrici pe materiale combustibile din lemn", susţin reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, mai multe dintre nereguli nu au fost încă remediate, spre exemplu, în cazul bisericilor unde uşile se deschis în interior, problema nu a fost soluţionată înaintea sărbătorilor pascale.

Totodată, preoţii au primit instrucţiuni speciale pentru a şti cum să procedeze dacă apare focul. Aceştia au fost sfătuiţi să le transmită participanţilor la slujbe că "lumânările se aprind doar în locurile special amenajate, că autoturismele personale trebuie să fie parcate astfel încât să nu blocheze căile de acces pentru autospecialele de intervenţie ale pompierilor."

Etichete: biserici, biserici Bucuresti, slujba inviere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE