ISU a publicat imagini de la intervenția din Colectiv GALERIE FOTOInspectoratul pentru Situații de Urgență a publicat imagini de la intervenția pompierilor la incendiul din clubul Colectiv.

ISU a publicat imagini de la interventia din Colectiv GALERIE FOTO
ISU a publicat imagini de la intervenția din Colectiv GALERIE FOTO
Foto: ISU BUCURESTI

GALERIA FOTO, mai jos:

 

Ca urmare a evenimentului tragic petrecut la data de 30.10.2015, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii...

Posted by ISU Bucuresti-Ilfov on Tuesday, 3 November 2015

Vineri seară, în jurul orei 22.30, în clubul Colectiv s-a produs un incendiu la artificiile puse pe stâlpii de susţinere ai scenei pe care concertau membrii trupei Goodbye to Gravity. În urma incendiului, 32 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alte 135 de persoane se află internate la spital, cele mai multe fiind în stare gravă.

Raportul preliminar al anchetatorilor, după analiza imaginilor surprinse în club Colectiv, arată că tavanul a luat foc în doar 10 secunde, iar într-un minut tot clubul a fost cuprins de flăcări şi fum.

Etichete: colectiv, incendiu, isu

0/1 COMENTARII
Cris
03 Nov 21:57
+0
VOTURI
-0
ISU are o legislatie beton si niste oameni care o aplica din birouri, fara sa-si miste dosul pe teren sa faca controale. Daca ar face controale toate speluncile numite "cluburi" (de beci) ar fi inchise, iar patronii acestora ar primi amenzi incredibile sau ar ajunge la Puscarie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h