ISU Bucureşti: Incendiu la un transformator al CET SUD. Energia electrică, întreruptăUn incendiu puternic a izbucnit luni seară la un transformator al CET SUD, de pe strada Energeticienilor din Capitală. ISU Bucureşti a intervenit cu cinci autospeciale de stingere, precum şi cu echipaje SMURD şi CBRN.

Incendiu CET SUD
Incendiu CET SUD

Pentru a elimina alte posibile pericole a fost deconectată alimentarea cu energie electrică şi se acţionează pentru stingerea incendiului. Pentru stingere se foloseşte spumogen.

Nu sunt persoane rănite, iar incendiu nu se mai manifestă cu flacără. Conform ISU Bucureşti, momentan nu sunt necesare alte resurse.

Autospeciala de cercetare CBRN este destinata interventiei in cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice si radiologice si pentru decontaminarea personalului de interventie si a celui afectat.

Vom reveni cu amănunte.

Etichete: CET sud, incendiu, incendiu București, incendiu transformator

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
23 ian 20:09
+0
VOTURI
-0
Oferta noua munca la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE