ISU face apel la populaţie pentru găsirea barurilor şi cluburilor ce nu apar în evidenţa pompierilorInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a lansat, marţi, un apel către populaţie pentru depistarea barurilor şi cluburilor care nu apar în evidenţele pompierilor.

ISU face apel la populatie pentru gasirea barurilor si cluburilor ce nu apar in evidenta pompierilor
ISU face apel la populaţie pentru găsirea barurilor şi cluburilor ce nu apar în evidenţa pompierilor
Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

"În contextul tragicului eveniment petrecut în data de 30.10.2015, în sensul identificării obiectivelor care au destinație de alimentație publică (baruri, cluburi), care nu figurează în evidența Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii" București-Ilfov, solicităm sprijinul tuturor cetățenilor pentru a ne informa despre existența unor astfel de clădiri/amenajări aflate pe teritoriul municipiului București și județului Ilfov. Această măsură este necesară pentru a întreprinde acțiunile specifice de verificare a îndeplinirii normelor de securitate la incendiu conform prevederilor legale.

De asemenea, așteptăm sesizări cu privire și la alte tipuri de clădiri/amenajări care ar putea pune în pericol viața cetățenilor ca urmare a nerespectării măsurilor de securitate la incendiu.

Spijinul ne este necesar pentru realizarea unui climat de siguranță cetățenilor.

Așteptăm informațiile dumneavoastră pe adresa de email a instituției contact@isubif.ro", a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov pe pagina de Facebook a instituţiei

Etichete: baruri, cluburi, ISU București-Ilfov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h