ITALIA-SUEDIA SCOR FINAL 1 - 0. Squadra Azzura deschide scorul în minutul 89ITALIA-SUEDIA SCOR LIVE. Gazzetta delo Sport: "Ibra, nu ne temem de tine". O a doua victorie a Squadrei Azzura la Campionatul European de Fotbal 2016, după cea obţinută cu Belgia, scor final 2-0, i-ar aduce trupei lui Antonio Conte calificarea automată în optimile turneului final. Este primul meci al zilei de vineri şi va începe la ora 16.00. Meciul se va disputa pe stadionul din Toulouse. B365.ro vă prezintă LIVE SCOR partida. Aceasta poate fi urmărită LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT.

ITALIA-SUEDIA SCOR LIVE. Gazzetta delo Sport: "Ibra, nu ne temem de tine". 

ITALIA - SUEDIA 1 - 0 

EDER deschide scorul în minutul 89. 1-0 pentru Italia.

Rezultat la pauză 0 - 0. Partida a fost una plictisitoare, fără ocazii importante. Cele două echipe s-au anihilat reciproc. 

Echipe probabile:

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Candreva, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, De Sciglio - Pellè, Éder.

Suedia: Isaksson - Lindelöf, Granqvist, Johansson, Olsson - Larsson, Ekdal, Källström, Forsberg - Guidetti, Ibrahimović.

ITALIA-SUEDIA SCOR LIVE. Gazzetta delo Sport: "Ibra, nu ne temem de tine". 

Click aici pentru a vedea meciul Italia - Suedia

ITALIA-SUEDIA SCOR LIVE. Gazzetta delo Sport: "Ibra, nu ne temem de tine". "Ibra, nu ne temem de tine", este deschiderea de vineri, din Gazzetta delo Sport, care îi aşază faţă în faţă pe vedeta nordicilor şi legenda din poarta Squadrei Azzura, Gianluigi Buffon. Italienii se aşteaptă la atacuri disperate din partea suedezilor, după ce aceştia au remizat în prima partidă, scor 1-1 cu Irlanda, mai ales că pentru Zlatan & Co ar urma apoi un meci foarte dificil, cu Belgia.

ITALIA-SUEDIA SCOR LIVE. Gazzetta delo Sport: "Ibra, nu ne temem de tine". Pentru Italia este a 9-a participare la un Campionat European, acum fiind totodată a şasea prezenţă consecutivă la turneul final continental. De remarcat că utima ediţie de la care a lipsit Squadra Azzura a fost Suedia 1992. Doar de două ori până acum italienii nu au trecut de faza grupelor, în 1996 şi 2004. Italia a câştigat titlul european în 1968 şi a fost finalistă în 2000 şi 2012. Pentru Suedia, cea mai bună performanţă este sfertul de finală de la EURO 2004.

Etichete: EURO 2016, italia suedia, ITALIA-SUEDIA SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE