Iubita lui Vanghelie, haine de 10.000 de euro la "demonstraţia de forţă" a USLCu prilejul evenimentului oranizat de USL pe Arena Naţională, Oana Mizil, iubita primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, a etalat o ţinută în valoare de aproape 10.000 de euro.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este insarcinata in 4 luni
Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este însărcinată în 4 luni

Oana a purtat o rochie într-o nunață pală - nude, la care a asortat un sacou roșu, ambele valorând în jur de 2.000 de eur. Ea a purtat pantofi nude Choristian Louboutin, care costă în jur de 600 de euro, dar și o geantă Chanel în aceeași nuanță care poate ajunge la 5.000 de euro.

Oana si-a facut aparitia la miting cu o geanta Chanel din piele de oaie, cu închizătoare din aur, ce costă aproape 5.000 de euro. Pantofii iubitei lui Vanghelie, marca Christian Louboutin, valorează aproape 1000 de euro, potrivit nefiltrat.ro.

Dacă s-ar adăuga în calcul şi ceasul si bijuteriile pe care le-apurtat Oana Mizil la acest eveniment s-ar ajunge la un total de 10.000 de euro, potrivit sursei citate. 

Oana Niculescu Mizil va candida în colegiul 20, din Ferentari la alegerile parlamentare din 10 decembrie, fiind sprijinită de Marian Vanghelie, Primarul Sectorului 5. 

Etichete: miting, Oana Mizil, psd, Vanghelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE