Iuliana Luciu, asistenta Simonei Gherghe de la Acces Direct, pleacă de la Antena 1Iuliana Luciu, asistenta Simonei Gherghe de la emisiunea Acces Direct, pleacă de la Antena 1. Aceasta a spus că părăsește postul TV pe motiv că vrea să joace în filme și, din acest motiv, are nevoie de timp să meargă la castinguri. 

Iuliana Luciu, asistenta Simonei Gherghe de la Acces Direct, pleaca de la Antena 1
Iuliana Luciu, asistenta Simonei Gherghe de la Acces Direct, pleacă de la Antena 1

"Eu am vorbit de multă vreme cu cei din Antenă că voi pleca. Nu s-a întâmplat nimic. Am spus că o să plec pentru că vreau și pot mai mult. Vreau să joc în filme și am nevoie timp să merg la castinguri. Poate vor fi telenovele, poate și filme străine, de ce nu? Oricum, îmi este dor să joc în filme, e o muncă pe care o fac cu pasiune. Cât am fost asistentă am învățat foarte multe lucruri și sunt recunoscătoare pentru asta. Voi rămâne prietenă cu toți cei cu care am lucrat", a declarat Iuliana Luciu pentru libertatea.ro, care a precizat că va mai apărea pe micul ecran în calitate de asistentă doar până la data de 26 februarie.

Iuliana s-a lansat în showiz, la 15 ani, pe vremea când cânta în trupa Kyss, după care a jucat în câteva filme și seriale românești: "Trei fraţi de belea" (2006), "Om sarac, om bogat" (2006), "Moştenirea" (2010), "Iubire de sora" (2007), "Inimă de ţigan" (2007), "Aniela" (2009).

Etichete: antena 1, iuliana luciu, parasire post TV, simona gherghe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE