Iuliu Maniu, parcurs în 14 minute de la Cotroceni la autostradă, după optimizararea semafoarelorCompania Municipală de Managementul Traficului București a optimizat semafoarele pe Bulevardul Iuliu Maniu, astfel că după finalizarea intervenţiei acest bulevard aglomerat din Capitală poate fi parcurs în 14 minute, din zona Palatul Cotroceni până la ieșirea spre autostrada A1, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Bulevardul Iuliu Maniu
Bulevardul Iuliu Maniu

"Cunoaștem foarte bine situația traficului din Capitală pe care îl monitorizăm zi de zi. Facem toate eforturile pentru a fluidiza circulația deși misiunea e una extrem de dificilă dacă luăm în calcul faptul că, în regiunea București-Ilfov, sunt înmatriculate cu aproape 500.000 mai multe mașini decât erau acum 10 ani", spun reprezentanţii Companiei Municipale de Managementul Traficului București, într-o postare pe pagina proprie de Facebook. 

Unul dintre instrumentele prin care aceştia încearcă să scurteze durata pe care șoferii o petrec la volan este optimizarea semafoarelor introduse în Sistemul de Management Integrat al Traficului din București.

"În clipul prezentat mai jos puteți vedea o traversare a Bulevardului Iuliu Maniu. Traseul, din zona Palatului Cotroceni, până la ieșirea spre autostradă, a durat 14 minute. Compania Municipală Managementul Traficului S.A. a optimizat ciclurile de "roșu-verde" de pe intreaga distanță de 7,3 kilometri, astfel incât mașinile să staționeze cât mai puțin la culoarea roșie", mai spun reprezentanţii Companiei Municipale de Managementul Traficului București.

Etichete: bulevard, Iuliu Maniu, pmb, trafic

0/2 COMENTARII
abcdef
05 mar 23:23
+0
VOTURI
-0
De pasaje subterane ați auzit? Sunt câteva în București.
Florin Stancu
05 mar 16:58
+0
VOTURI
-0
Ma intreb oare cand au testat?! Seara la 11 sau vineri la 6 dupa masa?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE