Ivan Patzaichin a plimbat bucureștenii pe DâmbovițaBucureştenii s-au plimbat, sâmbătă, cu canotca, ambarcaţiunea creată de Patzaichin, reprezentând o combinaţie între canoe şi lotcă. Ivan Patzaichin şi alţi membri ai asociaţiei sale au plimbat bucureştenii pe Dâmboviţa, de la Unirii spre Biblioteca Naţională a României.

Plimbarea a facut parte din evenimentul Plug to Nature, eveniment de lansare a initiativei de a face Dambovita navigabila si accesibila bucurestenilor
Plimbarea a făcut parte din evenimentul Plug to Nature, eveniment de lansare a inițiativei de a face Dâmbovița navigabilă și accesibilă bucureștenilor
Foto: mediafax.ro

Majoritatea oamenilor au venit în familie, de la copii de până la doi ani, la oameni de peste 70 de ani, anunță Mediafax.
De la ora 10.00 a avut loc și o competiţie demonstrativă de canotci 10 + 1 pe Dâmboviţa, în dreptul Bibliotecii Naționale. Competiția face parte din Plug to Nature, eveniment de lansare a inițiativei de a face Dâmbovița navigabilă și accesibilă bucureștenilor.

Plug to Nature este o inițiativă a Rowmania, cu finanțare AFCN, având scopul de a recupera zona Dâmbovița-Biblioteca Națională în Centrul de Eco-Cultură urbană al Bucureștiului.

“Cred că trebuie să facem mai mult pentru tinerii din ziua de astăzi, pentru a-i apropia de sport, natură şi carte. Deschiderea acestui centru lângă Biblioteca Naţională cred eu că este o oportunitate extraordinara de a face această conexiune între cultură si patrimoniu natural. Cred că un astfel de centru, accesibil şi prietenos poate face mult mai mult decât orice monument închinat parcurilor naturale"preciza pentru B365.ro, în primăvară, Ivan Patzaichin.

CITEȘTE ȘI: Dâmbovița va deveni navigabilă în weekend.

Etichete: Ivan Patzaichin, realitatea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE