Ivan Patzaichin, Ana Maria Brânză şi Corina Ungureanu vin la HELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR, luniHELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 30 MARTIE 2015. Mai mulţi campioni sportivi, printre care şi Ivan Patzaichin, Ana Maria Brânză, Corina Ungureanu şi Alina Dumitru vin la show-ul de televiziune "Hells Kitchen - Iadul bucătarilor".

Emisiunea „Hell's Kitchen" nu apare in grila de toamna a postului Antena 1
Emisiunea „Hell's Kitchen" nu apare în grila de toamnă a postului Antena 1
Foto: Facebook

HELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 30 MARTIE 2015. Luni seară, concurenții de la 'Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor' sunt față în față cu performanța. Un service pentru unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați campioni ai României la gimnastică, scrimă, K1, gimnastică artistică, judo, kaiac-canoe îi obligă pe concurenți să fie ei înșiși campioni în bucătărie, scrie Agerpres.

Un meniu nou, impus de chef Florin Dumitrescu, dar și multe comenzi pentru sportivii sosiți în restaurant îi vor ține pe bucătari ca pe jar. Așa se face că în restaurant își vor face apariția Ivan Patzaichin împreună cu soția, Alina Dumitru, Ana Maria Brânză, Corina Ungureanu, echipa de scrimă a României, dar și foarte mulți alți sportivi, luptători K 1 sau poloiști și familiile lor.

HELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 30 MARTIE 2015. Tot în ediția de luni, 30 martie, de la 20.30, 'Hell's Kitchen — Iadul bucătarilor' aduce și o probă inedită: roata cu ingrediente. Pe scurt, concurenții trebuie să învârtă o roată a norocului și, in funcție de litera la care se oprește aceasta, să numească un ingredient.

Provocarea cea mai mare va fi însă faptul că ei trebuie să gătească cu absolut toate ingredientele numite de fiecare membru al echipei din care face parte. Adaptabilitatea le va fi astfel supusă la grea încercare, pentru că bucătarii se vor trezi în fața unor ingrediente care aparent nu au nicio legătură între ele, dar pe care trebuie să le combine astfel încât să obțină farfurii gustoase și arătoase.

HELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR, LUNI, 30 MARTIE 2015. Cum să combini ghimbir, șofran, țelină cu nuncă, năut sau ienibahar și totul să fie pe placul celor trei jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară de la 20.30. Aceeași ediție va aduce pentru concurenții care se descurcă cel mai bine în bucătărie și o recompensă mult așteptată: o ieșire în club și un concert semnat Muneer.

Etichete: Ana Maria Brânză, Corina Ungureanu, Hell's Kitchen, HELL'S KITCHEN-IADUL BUCĂTARILOR, Iadul Bucătarilor, Ivan Patzaichin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE