Izaura Anghel: Am avut înregistrări cu Mircea Băsescu, care spunea că i-a dat banii lui TraianIzaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, susține că a avut înregistrări în care Mircea Băsescu spunea că i-ar fi dat 300.000 de euro lui Traian Băsescu, la vila de protocol de la Neptun, dar înregistrările "nu se mai există". 

Izaura Anghel, AREST LA DOMICILIU pentru dare de mita
Izaura Anghel, AREST LA DOMICILIU pentru dare de mită
Foto: adevarul.ro

Izaura Anghel spune că au mai existat și alte înregistrări cu Mircea Băsescu, în care acesta susținea că 300.000 de euro i-ar fi dat președintelui Traian Băsescu, la vila acestuia de la Neptun. Înregistrările nu mai există însă, spune Izaura Anghel, "din cauza noastră".  

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a declarat, luni, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", că Mircea Băsescu a cerut familiei sale 1 milion de euro pentru a interveni pentru eliberarea lui Bercea.

"Fratele meu i-a spus că nu are de unde să-i dea atâţia bani. I-a spus că are 3 case la vânzare, cât primeşte pe ele atâţia îi dă. A luat 600 de mii de euro şi atât i-a dat", a spus Izaura.

Etichete: inregistrari, izaura anghel, mircea Băsescu, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
Cris Cris
22 iul 16:13
+0
VOTURI
-0
Putin imi pasa de Base, de fratele lui sau de gasca asta de tigani.
Dar daca cineva afirma o chestie, ca dupa aia, cand i se cere sa faca dovada spune ca "nu se mai exista", atunci intra foarte bine la defaimare. I-as da in judecata sa le iau toti banii, ca oricum nu-s munciti cinstit...

Daca "nu se mai exista", atunci taci drq din gura!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE