Izaura Anghel, ARESTATĂ LA DOMICILIU pentru dare de mităIzaura Anghel a fost reținută miercuri pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru dare de mită. Fiica lui Bercea Mondial va fi arestată la domiciliu deoarece are un copil mic pe care trebuie să-l îngrijească.

Izaura Anghel, AREST LA DOMICILIU pentru dare de mita
Izaura Anghel, AREST LA DOMICILIU pentru dare de mită
Foto: adevarul.ro

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a fost reținută pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru dare de mită. Joi, procurorii au decis arest la domiciliu pentru Izaura Anghel.

Izaura Anghel are un copil de o lună pe care trenbuie să-l alăpteze.

"Faptul că Izaura Anghel are un copil mic este o problemă, copilul trebuie alăptat, nu are decât șase săptămâni", au declarat autoritățile.

Sandu Anghel a denunțat faptul că un gardian de la Penitenciarul Colibași a primit bunuri și bani prin intermediul Izaurei Anghel. Astfel, chiar fiica lui Bercea Mondial a fost reținută pentru 24 de ore. Gardianul nu a fost citat de procurori.

Bercea Mondial este audiat din nou. Alături de el a fost chemată la audieri și fiica sa Izaura, dar și ale rude. Acuzațiile, în acest caz, sunt de tentativă de dare de mită.

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost audiată, miercuri după-amiază, într-un dosar de corupţie instrumentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, dosar deschis în urma unei sesizări primite de la Penitenciarul Colibaşi.

Etichete: arest la domiciliu, bercea mondial, dare de mită, izaura anghel

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h