Jaf armat la o BANCĂ din BucureştiJaf la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei. Hoțul a reușit să fugă. Conform unor martori oculari, atacatorul deținea o armă, însă nu a făcut uz de ea.

Jaf armat in Bucuresti
Jaf armat în Bucureşti

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4. Un tânăr a intrat în interiorul băncii cu o armă, a amenințat o femeie de la ghișeu și i-a cerut o sumă de bani. Nu a folosit arma pe care o avea asupra sa, iar în timpului jafului a avut fața descoperită, purtând doar o șapcă pe cap pentru a se feri de camerele de supraveghere.

Oamenii legii au pornit o anchetă și încearcă să-l identifice rapid. Bărbatul a fugit cu banii dar nu se cunoaște încă despre ce sumă este vorba. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului și au început o anchetă.

Surse judiciare spun că jaful a avut loc la o sucursală a Băncii Româneşti.

Etichete: banca jefuita bucuresti, Bucureşti, jaf, jaf București

0/2 COMENTARII
Xulescu
26 May 15:38
+0
VOTURI
-0
De ce sa-l scape PSD-ul? Il scapa politia... ca acolo e mai usor sa-l "scape"! Am eu cateva exemple in sensul asta, cu ceva agenti (sub-comisari) care trimit cazuri de evaziune fiscala sa fie anchetate de ...BAROUL BUCURESTI, ca ei, politia, cica nu stau sa prinda hoti...

Deci se poate! Trimit cei de la politie o foaie celor de la banca, sa se duca sa depuna plangere la: Mos Craciun, la Alba ca Zapada, la Baroul Bucuresti, la Cimitirul Bellu, la libraria de vizavi etc. Politia nu ancheteaza hoti... Cica eventual "nu are autoritate"!... (eu chiar am primit astfel de foi, de la o sectie de politie)
Fox
26 May 09:19
+0
VOTURI
-0
Daca a furat pana in 200.000 de lei scapa usor ;) Il scapa PSD-ul pana la urma. :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE