Jaf armat la o bancă din Capitală. Agresorul a fugit cu baniiLuni, o bancă din Capitală a fost luată cu asalt de un bărbat înarmat. Atacatorul a fugit cu banii.

Soferita amenintata cu pistolul
Soferita amenintata cu pistolul

Luni, după ora 17.00, un bărbat mascat, îmbrăcat în negru, care purta cagulă, a intrat înarmat într-o sucursală a Raiffeisen Bank din Capitală, i-a ameninţat cu pistolul pe cei doi funcţionari care erau în bancă şi a luat o sumă importantă de bani, lei şi euro, a declarat comisarul-şef Marius Voicu de la Poliţia Sectorului 1.

Până în acest moment nu se ştie cu câţi bani a fugit hoţul.

Jaful armat, care s-a derulat foarte rapid, a avut loc la o sucursală Raiffeisen Bank de pe Şoseaua Pipera din Capitală, informează Realitatea TV. Agenţia este situată în apropierea casei lui Gigi Becali.

În timpul jafului, nu erau clienţi în bancă, iar angajaţii Raiffeisen Bank nu a fost răniţi.

După ce atactorul a fugit cu banii, casiera a apăsat butonul de panică.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care cercetează circumstanţele în care s-a produs jaful.

Acesta este cel de-al doilea jaf cu care se confruntă Raiffeisen Bank, în mai puţin de o săptămână. Pe 19 decembrie, o altă agenţie Raiffeisen Bank, de pe Şos. Olteniţei, a fost jefuită. În urma atacului, agresorii au furat 40.000 euro.

În ciuda faptului că, după atacul de pe 19 decembrie, Poliţia Capitalei a cerut intensificarea măsurilor de protecţie, banca nu avea paznici.

Etichete: jaf armat, Raiffeisen Bank

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h