JAF de 100.000 de euro la o mănăstire de lângă Bucureşti. Unde ascundea un preot baniiHoţii au dat o lovitură de proporţii la Mănăstirea Pasărea, de lângă Capitală. Profitând de faptul că părintele care slujeşte la acest lăcaş de cult era la slujbă, au intrat în chilia sa, de unde au furat suma de 100.000 de euro, dar şi alte obiecte şi documente.

Manastirea Pasarea
Mănăstirea Pasărea

Hoţii au furat 100.000 de euro pe care i-au găsit sub salteaua părintelui călugăr care slujeşte la Mănăstirea Pasărea, una dintre cele mai mari din jurul Bucureştiului.

Hoţii au aşteptat ca părintele şi măicuţele să meargă la slujba de seară, iar apoi au intrat în chilia preotului. De acolo au sustras această sumă de bani, dar şi cruciuliţe din argint şi dosare cu acte personale ale părintelui călugăr. Acesta a depus plângere la poliţie, iar anchetatorii au deja un cerc de suspecţi, pentru că nu multă lume ştia despre banii pe care părintele îi ţinea ascunşi în chilie.

În acest moment, poliţiştii încearcă să-i găsească pe hoţi şi să recupereze prejudiciul, care ar urma să fie înapoiat preotului.

Etichete: călugăr, furt, furt manastire, jaf, manastirea pasarea

0/4 COMENTARII
vlad
29 nov 10:28
+0
VOTURI
-0
Stirea adevarata aici este ca un preot a acumulat 100.000 de euro!!! Si mai mult, mai este si calugar!!! Hai ca la un preot mai inteleg (logica, desi nu sunt de acord) sa stranga bani, are familie, sotie, etc. Dar calugarul??? Nene, nu au facut juramant de saracie, d-astea???

Dar probabil sunt carcotas si calugarul strangea banii ca sa arunce direct cu banii dintr-un foc necesari sa se faca un spital ceva.
Cris
29 nov 08:22
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg de unde ar putea avea un Popa 100.000 de euro la saltea. E cu Dumnezeu sau cu Mammona?
cccc
29 nov 05:35
+0
VOTURI
-0
si e doar unul dintr-o institutie care nu plateste impozit pe venit
aaa
28 nov 22:16
+0
VOTURI
-0
Sunt si eu curios de unde ii avea??????? 100.000Euro sub saltea, wow

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE