JAFUL ANULUI, în Bucureşti: Un BANCOMAT a fost FURAT, într-un minut. VIDEOUn bancomat OTP Bank din Capitală a fost furat într-un timp record. Patru indivizi cu cagule au furat ATM-ul din Bucureşti în doar 60 de secunde.

JAFUL ANULUI, in Bucuresti: Un BANCOMAT a fost FURAT, intr-un minut. VIDEO
JAFUL ANULUI, în Bucureşti: Un BANCOMAT a fost FURAT, într-un minut. VIDEO
Foto: captura video stirileprotv

Hoţii au fortat usa si au ajuns cu usurinta la bancomatul situat intr-un hol. Apoi, au infasurat in jurul acestuia un cablu metalic, care era prins de o masina parcata in fata institutuiei bancare si au tras. In cateva secunde bancomantul s-a desprins si a iesit prin usa de sticla. Hotii l-au asezat apoi in portbagaj si au disparut.

"Modul de operare a fost unul profesionist ,avand in vedere rapiditatea actiunii (durata aproximativ 1 minut). Echipajele specializate ale firmei de paza au constatat producerea evenimentului si au luat toate masurile pentru conservarea probelor", spun reprezentantii firmei de pază, potrivit stirileprotv.ro.

Conform sursei citate, bancomatul furat apartinea OTP Bank.

Anchetatorii spun ca operatiunea a durat mai putin de 5 minute. Indivizii au purtat cagule si manusi si nu s-au ferit de camerele de supraveghere, potrivit oamenilor legii.

Desi alarma era functionala, ea s-a oprit atunci cand bancomatul a fost smuls, asa ca in momentul in care au ajuns agentii de paza nu au mai gasit pe nimeni.

Potrivit politistilor, bancomatul nu era incastrat in pardoseala, asa cum era legal. Tocmai de aceea a si fost usor de smuls. Astfel, banca a fost amendata.

Etichete: bancomat, furt, hoţi, OTP Bank

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE