Jandarm mort pe terenul de fotbal. A intrat în stop cardio-respiratorSfârşit tragic pentru un jandarm din Lugoj. Bărbatul de 36 de ani a murit în timpul unei partide de fotbal cu colegii săi. Bărbatul a căzut secerat, iar medicii sosiţi în mare urgenţă nu l-au putut salva.

Jandarm mort pe terenul de fotbal. A intrat in stop cardio-respirator
Jandarm mort pe terenul de fotbal. A intrat în stop cardio-respirator
Foto: citynews.ro

Un jandarm lugojean, in varsta de 36 de ani, si-a pierdut viata in Sala de Sport "Lavinia Milosovici", in timpul unei partide de fotbal. Tragedia s-a petrecut, sambata seara, dupa ce barbatul, impreuna cu mai multi colegi, a intrat pe terenul de sport, la fel cum a facut-o si in alte dati, cu gandul sa isi mentina tonusul prin miscare, relatează romaniatv.net.

La un moment dat , lugojeanul s-a oprit si nu a mai putut sa alerge, iar colegii sai l-au indemnat sa se odihneasca pe margine.

Barbatul le-a spus ca si-a revenit si poate sa continue jocul, insa dupa numai cateva minute de miscare a cazut fulgerat si a intrat in stop cardio-respirator.

Potrivit lugojonline.ro, barbatul nu a mai putut fi salvat nici de catre colegii de joc, nici de catre personalul medical al Ambulantei care a intervenit la fata locului. Dupa zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul jandarmului. Barbatul era casatorit si avea un copil.

Etichete: partida de fotbal, stop cardio-respirator, teren de fotbal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE