Jandarmii şi deţinuţii, mobilizaţi pentru deszăpezirea spitalelor din BucureştiAproximativ 100 de jandarmi vor ajuta, luni, la deszăpezirea a şase spitale din Capitală, aceştia urmând să cureţe zăpada de pe trotuarele şi străzile din jurul unităţilor sanitare.

Jandarmii din Bucuresti, mobilizati pentru deszapezirea a sase spitale
Jandarmii din Bucureşti, mobilizaţi pentru deszăpezirea a şase spitale

Astfel, jandarmii vor deszăpezi străzile şi trotuarele din jurul spitalelor Sfânta Maria, Cantacuzino, Sfântul Ştefan, Gomoiu, Burghele şi Colentina.

"Municipalitatea, prin operatorii de salubritate şi cu ajutorul persoanelor care sunt în detenţie şi a jandarmilor, vor degaja doar străzile laterale şi trotuarelor care nu aparţin agenţilor economici sau asociaţiilor de proprietari. Ceilalţi trebuie să respecte legea. Şi dacă nu au înţeles acest lucru, cu prietenie şi mult respect le aduc aminte că au şi ei obligaţiile lor", a spus Gabriela Firea, la Comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei.

Şi deţinuţii vor ajuta la deszăpezirea zonelor din apropierea spitalelor şi unităţilor de învăţământ.

Surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au declarat, pentru News.ro, că vor fi scoşi să deszăpezească deţinuţii care sunt încarceraţi în regim deschis şi semideschis. Deţinuţii care vor ajuta la deszăpezire vor fi scoşi la muncă în regim de voluntariat.

De la Penitenciarul Bucureşti Jilava vor fi scoşi să ajute la deszăpezire aproximativ 100 de deţinuţi.

Etichete: comandament de iarnă, deszăpezire, deszăpezire București, jandarmi Bucureşti, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h