Jardiniere de 4.000 de lei bucata, în Sectorul 4. Cum justifică Primăria cheltuirea banilor publiciPrimăria Sectorului 4, prin ADP, a pus pe arterele din administrare zeci de jardiniere în formă de bol. O singură bucată costă 3,593.95 lei fără TVA, a postat Guilhem Moulin, consilier local USR Sector 4, pe pagina personală de Facebook. Primăria condusă de Daniel Băluță spune că achiziționarea jardinierelor s-a făcut "la cel mai bun raport preț-calitate". 

Jardiniere de 4.000 de lei bucata, in Sectorul 4. Cum justifica Primaria cheltuirea banilor publici
Jardiniere de 4.000 de lei bucata, în Sectorul 4. Cum justifică Primăria cheltuirea banilor publici

”Primăria condusă de Daniel Băluță, prin SC ADP4 SA, a implantat zeci de boluri pentru plante după ce au fost înlocuite bordurile și asflatul din trotuare. Cost pentru un bol (fără pământ și plante): 3,593.95 lei fără TVA. Montat borduri mici din beton - culoare roşie 50*10*15": 28.68 lei metru linear fără TVA, Asternere asfalt BA8": 34.31 lei/mp fără TVA. În ședința de Consiliu local, domnul Daniel Băluță se plânge că nu are bani pentru bursele elevilor sau că bugetul sectorului este prea mic. Îi sugerez să renunțe la înlocuirea bordurilor și la mobilier urban scump”, a postat Guilhem Moulin, consilier local USR Sector 4, pe pagina personală de Facebook.

Primăria Sectorului 4 spune că a achiziționat jardinierele de circa 4.000 lei bucata direct de la producător, la cel mai bun raport calitate-preț disponibil. Acestea sunt din granit și au garanție 50 de ani.

"Acestea au fost achiziționate direct de la producător, la cel mai bun raport calitate-preț disponibil – 765 de euro bucata, având în vedere atât materiale din care acestea sunt confecționate (granit – o singură jardinieră cântăreste 911 kg!) cât și garanția extinsă pe care producătorul o oferă (50 de ani)", se arată într-un răspuns formulat de Primăria Sectorului 4 pentru Hotnews. 

Etichete: ADP Sector 4, Daniel Băluță, jardiniere sector 4, Sectorul 4

0/3 COMENTARII
MARINELU
08 iul 12:42
+0
VOTURI
-0
Piedone a fost bebelus pe langa escrocul de Baluta. In loc sa reabiliteze blocurile, arunca banii pe toate pietrele.
Xulescu
04 iul 17:24
+0
VOTURI
-0
Iar satanistii de la USR cauta si ei putina publicitate, luandu-se de unii sau altii, in stanga sau dreapta! (nu ca as fi mare simpatizant PSD sau Baluta; chiar locuiesc in sectorul 4 si am vazut ce face, ca nu stie cum sa mai cheltuie si face doar de fatada, pe bulevarde principale, iar strazile adiacente sau care nu se vad, raman... de paragina; sau cum schimba borduri bune sau cum pune cate 3 randuri de borduri)
Concluzia: SUNT TOTI LA FEL! Si USR si PSD si toti!!
Guardian of Worlds
04 iul 16:24
+0
VOTURI
-0
Justificare simpla: pentru cafirmele rudelor cu care colaboreaza si pentru ca anul electoral are nevoie de fonduri

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h