Jefuit pe patul de spital: Iurie Darie a rămas fără telefon înainte de a intra în sala de operaţieIurie Darie a ramas fara telefonul mobil in spital (foto: stirileprotv.ro)
Iurie Darie a rămas fără telefonul mobil în spital (foto: stirileprotv.ro)

Internat de mai bine de zece zile la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala pentru hidrocefalie, Iurie Darie a fost supus, luni, unei intervenţii chirurgicale pentru extragerea lichidului cefalorahidian acumulat în zona creierului. Cu câteva ore înainte de a ajunge pe masa de operaţii, artistul a fost furat în spital. Totul s-a întâmplat duminică seara, când telefonul mobil al actorului a fost furat chiar din salonul în care se afla internat, scrie cancan.ro.

Absenţa bunului a fost sesizată de actriţa Anca Pandrea, soţia lui Iurie Darie, a încercat să găsească telefonul mobil răscolind tot salonul, dar pacienţii au ridicat din umeri spunând că nu l-au văzut.

Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea lichidului cefalorahidian, care a durat trei ore şi 45 de minute. În prezent, starea actorului este stabilă.

Etichete: actor, furat, Iurie Darie, jefuit, operaţie, spital, telefon mobil

0/0 COMENTARII
Ioana Alexandra Ghinda
22 mai 17:24
+0
VOTURI
-0

hmmm... problema este veche si, desi, s-a vorbit indelung de crearea de conditii in spital si mai ales de restructurarea sistemului, nu s-a facut nimic in ultimii 4 ani.

Marinel
22 mai 10:03
+0
VOTURI
-0

Eu am patit ceva asemanator cind am fost la un spital in alt oras, chipurile mi s-a ratacit telefonul. Cind mi l-a adus o asistenta, nu mai era credit deloc pe el.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE