Jefuiţi de propria fiica. Minoră din Bucureşti, convinsă de un escroc să spargă casa părinţilorO tânără de 17 ani din Bucureşti,  păcălită de iubitul ei că se va căsători cu ea, a furat din casa părinţilor o sumă mare de bani şi bijuterii. Motivul pe care escrocul i l-a dat tinerei pentru a o convinge să fure bani din casa părinţilor a fost că trebuie să obţină bani pentru nuntă. Prejudiciul total este estimat la peste 250.000 de euro.

Jefuiti de propria fiica
Jefuiţi de propria fiica
Foto: news.point.md

Iubitul fetei şi un prieten al acestuia au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni, iar adolescenta este cercetată în stare de libertate.

Poliţiştii bucureşteni au făcut vineri trei percheziţii în Capitală, la domiciliile persoanelor suspectate de furtul unei sume mari de bani şi bijuterii, dintr-o locuinţă situată în sectorul 4.

În urma acestei acţiuni au fost conduse la sediul secţiei de poliţie şapte persoane suspectate că ar fi participat la furtul banilor şi bunurilor menţionate, dar şi la valorificarea acestora.

La data de 15 iulie 2012, poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, între orele 13.00 – 14.30, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuinţă din Sectorul 4, folosind chei potrivite, de unde ar fi sustras 69.000 de euro, 150.000 de lei, precum şi mai multe ceasuri şi bijuterii din aur, prejudiciul total fiind estimat la peste 250.000 de euro.

Având în vedere modul de operare, circumstanţele comiterii faptei, precum şi atitudinea fiicei persoanei vătămate, în vârstă de 17 ani, poliţiţiştii au suspectat că furtul ar fi putut fi comis de către aceasta sau de către persoane din anturajul ei.

În urma cercetărilor demarate de poliţişti, a ieşit la iveală faptul că, în luna septembrie a anului 2011, fiica părţii vătămate ar fi cunoscut un tânăr de 20 de ani, cu care a început o relaţie de prietenie, în cadrul căreia tânăra şi-ar fi manifestat încă de la început posibilităţile financiare, cheltuind sume mari de bani împreună cu acesta.

La începutul lunii iulie a anului 2012, tânărul în cauză i-ar fi cerut şi ar fi convins-o pe fiica părţii vătămate să se căsătorească cu el fără ştirea părinţilor, însă, apoi s-a răzgândit, pretinzând că nu ar fi înţelept să facă acest pas întrucât nu ar avea resursele financiare pentru a se întreţine ulterior ca familie.

După ce i-ar fi câştigat încrederea, cel în cauză i-ar fi propus tinerei să sustragă banii şi bijuteriile părinţilor ei, sub pretextul că el face parte dintr-o familie săracă, iar banii şi bijuteriile pe care le va sustrage vor fi folosiţi pentru organizarea nunţii lor şi pentru a-şi cumpăra apoi un apartament în care să locuiască împreună.

Totodată, poliţiştii au mai stabilit că modul în care urma să fie comis furtulul ar fi fost stabilit de către cei doi, împreună cu un prieten al tânărului.

Astfel, în data de 15 iulie 2012, cei trei s-ar fi deplasat cu un taxi până în apropierea domiciliului părţii vătămate, i-ar fi urmărit pe părinţii fetei până au părăsit locuinţa, după care, tânăra, îmbrăcată cu haine ce aparţineau prietenului ei, ar fi pătruns în locuinţă folosind cheile personale, de unde ar fi sustras sumele de bani, bijuteriile si ceasurile.

Poliţiştii bucureşteni au reuşit să stabilească şi faptul că o parte din bijuteriile sustrase ar fi fost vândute prin intermediul unui bărbat de 43 de ani, care ar fi primit în schimbul acestui serviciu suma de 500 euro, restul bunurilor fiind valorificate personal de către prietenul tinerei, care, în luna septembrie 2012 s-a deplasat în Turcia.

Dat fiind intervalul de timp semnificativ ce a fost necesar pentru constituirea întregului probatoriu, în baza căruia a fost posibilă declanşarea acţiunii de faţă ce a condus la indentificarea, depistarea şi reţinerea suspecţilor, prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 1.100.000 de lei, nu a mai putut fi recuperat.

Poliţiştii bucureşteni continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat în formă agravantă şi tăinuire, cu cei trei bărbaţi în stare de reţinere, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Judiciariştii bucureşteni o cercetează şi pe fiica părţii vătămate, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pedepsire a unor furturi la plângerea prealabilă.

Etichete: furt din locuinţe, hoţ, hot prins de politisti, poliţişti, prejudiciu, realitatea, victimă

0/3 COMENTARII
Nume*
24 mar 11:01
+0
VOTURI
-0
Ctvd4v , [url=http://zhrkfgoodgex.com/]zhrkfgoodgex[/url], [link=http://zhqmgzlbsfcw.com/]zhqmgzlbsfcw[/link], http://ezouumjptath.com/
Nume*
22 mar 20:42
+0
VOTURI
-0
If it's on your mouth then you most likely got it from intnoecnly kissing a family member or friend that has cold sores during child hood, many people contract HSV1 this way it's actually what causes cold sores (oral herpes) and they are very common to have on the mouth. Cold sores don't commonly come from having sex.You can kiss her or give her oral sex when you have absolutely NO signs or symptoms of an out break. Herpes is more contagious while there is any signs of an out break, but you do have a slight chance of passing it when you don't have an out break. This is because of viral shedding which is spreading herpes when you don't have symptoms. Viral shedding usually happens around the time of and in between out breaks. Viral shedding usually happens for a small number of days out of the year, but it's unpredictable even to you. If you do get a cold sore or break out wait until it's completely gone then wait a few more days to kiss her or give her oral sex.
zomby
03 mar 10:54
+0
VOTURI
-0
de unde naiba aveau atatia bani?de ce ii tineau in casa? la banca probabil trebuiau sa le justifice provenienta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE