Joburi în străinătate anunțate de ANOFM. Salarii de peste 2000 euro lunarAgenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), prin intermediul Reţelei EURES, dispune de 77 de posturi sezoniere pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic din Germania, cu salarii între 1.300 şi 2.200 de euro, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai AMOFM.

Peste 13.400 de joburi vacante, la nivel national. Sute de posturi disponibile in Capitala
Peste 13.400 de joburi vacante, la nivel naţional. Sute de posturi disponibile în Capitală
Foto: www.incont.ro

Selecţia pentru ocuparea posturilor va avea loc la Braşov, în luna februarie 2015. Companiile Europa Park, McDonald's şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru meseriile de bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 de posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi), scrie realitatea.net.

Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015.

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limba engleza (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicita persoane care au cunoştinţe de limba germana, nivel A2 - B1 şi experienţă în domeniu.

Salariul este de 1.500 - 2.200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1.300 - 1.600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Etichete: anofm

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE