Joburi pentru români, în Germania. Ce salarii oferăAgenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic.

Joburi pentru romani, in Germania. Ce salarii ofera
Joburi pentru români, în Germania. Ce salarii oferă
Foto: www.bankingnews.ro

AMOFM va organiza selecţie la Braşov în zilele de 27 şi 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru meseriile de bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem - McDonald's şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/ personal serviciu organizare banchet (6 posturi), scrie economica.net.

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu şi cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană.

Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/ personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, precum şi calificare şi experienţa în domeniu. 

Salariul oferit este de 1.400 - 2.200 euro brut/lună. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit sau contra cost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti - Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sector 4, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

 Etichete: joburi, locuri de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE