Fostul fotbalist și antrenor Johan Cruyff a încetat din viaţăOlandezul Johan Cruyff, care anul trecut a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 68 de ani, informează Reuters, citând site-ul oficial al fostului antrenor şi fotbalist.

Fostul fotbalist si antrenor Johan Cruyff a incetat din viata
Fostul fotbalist și antrenor Johan Cruyff a încetat din viaţă

"În 24 martie 2016, Johan Cruyff (68) a încetat din viaţă la Barcelona, înconjurat de familia sa, după o luptă grea cu cancerul. Cu mare tristeţe vă cerem să respectaţi intimitatea familiei în această perioadă dureroasă", se arată în comunicatul de pe site-ul lui Cruyff.

Johan Cruyff, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti şi antrenori din lume, a evoluat ca jucător la Ajax, FC Barcelona, Los Angels Aztecs, Washington Diplomats, Levante şi Feyenoord Rotterdam.

El a antrenat echipele Ajax Amsterdam, FC Barcelona şi naţionala Cataluniei.

Johan Cruyff a fost elevul lui Ştefan Kovaci la Ajax, pe vremea când formaţia olandeză câştiga Cupa Campionilor Europeni în sezoanele 1971/1972 şi 1972/1973. La rândul său, Cruyff i-a antrenat în perioada pe care a pregătit FC Barcelona pe Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, scrie news.ro.

viewscnt

Etichete: antrenor, fotbalist, Johan Cruyff

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE